zaterdag 9 februari 2008

3de dag :) op zoek naar een auto !!

Vandaag hebben we niet veel gedaan. We moesten wachten tot we smiddags konden bellen naar chloé haar juf (annette) , want zij ging zorgen voor een auto voor ons. Annette en haar vriendin kwamen ons ophalen om de auto te gaan halen. Toen we in de auto stapten ontmoette we een hele jonge juf van +- 24 jaar. Opeens zette haar vriendin house muziek op en begonnen die te sjaken :D echt grappig ! (precies wij binnen 4 jaar ;) )
Toen we bij de auto kwamen en het contract wilde tekenen ontdekten we op het contract dat de bestuurder 23 moet zijn. dus hadden we pech want marlies is nog geen 23... dus daar viel ons plan int water!
Op de trugweg stopten die Annette aan een winkelke... "wij gaan een Polar drinken, willen jullie ook één ?" Wij : "wablief??.." haha blijkbaar lokaal bier. Ging chloé haar juf effe een pitstop maken om bier drinken me ons bij in de auto ! :D en ja die reed echt wild he en we kwamen op een kruispunt, Int midden een grote amerikaanse camion en die juf stopte ni die reed gemaan hard door (wij drie allemaal "aaaaaaaaaaaaa") er was nog een super klein plaatsje voor onze auto waar wij nog net op tijd door konden rijden!
man da beeld vergeten we NOOIT !
voor de rest hebben we ni veel gedaan als nog naar de winkel geweest in de donker! (best wel spannend, het is hier vele donkerder als bij ons en weinig straatlicht dus gebruikten we maar een fietslichtje en een pillamp) iedereen lacht wel me ons maar daar trekken we ons nix van aan!!
Zo.. dat wa shet weer , tot de volgende !

xx joke*

Geen opmerkingen: