vrijdag 21 maart 2008

klein Curaçao


Zondag ochtend vroeg op om een tripje te maken naar een onbewoond eiland!


KLEIN curaçao is WAUW :)





met een catamaran vaarde we een uur en half op een super wilde zee!








waar ik zeeziek op werd :s








maar dit weegde zeker en vast niet op tegen wat wel allemaal gezien en gedaan hebben!


We hebben 's middags een bbq gehouden op de boot!
Vlak voor we terug naar huis vertrokken mochten we nog van de boot springen en daarrond zwemmen. Er was ook zo een trap in het midden van de boot dat zo helemaal in het water ging, waar je kon zwemmen. Echt zalig, precies titanic :)
Op de terugweg was het heel rustig omdat je dan niet tegen de golven in moet varen. Op de terugweg hijsen ze de zeilen omhoog en zeilden we rustig terug naar het bewoonde en iets grotere Curaçao :) Je kon zo zalig zonnen op de netten van de Catamaran.











Klein Curaçao is echt onbewoond he! Zelfs geen toilet...




Het zand op klein Curaçao is nog zachter en witter, precies zo klei-achtig, het water is daar nog super blauwer als hier!

















Je kon er blijkbaar zeeschildpadden zien als je ging snorkelen maar die hebben we jammer genoeg niet gespot.

We hadden wel pech want opeens waren onze batterijen plat ... gelukkig kwam daar een reporter van 'de marine magazine' en die heeft ons gratis batterijen gegeven, in ruil voor een foto. We konden die gaan zoeken op de site van marine magazine maar we hebben het nog niet gevonden.


's avonds lekker gaan eten in een lokaal restaurantje vlak aan de zee (2meter vant water)! Echt super lekker en gezellig, tijdens de zonsondergang !!







1 opmerking:

wietstock zei

Hey

het werd ook eens dringend tijd dat ik hier een boodschap achterliet na een maand van voyeurisme he =) Het ziet er daar echt prachtig uit: nog puur natuur blauwe zee en mooi weer! Terwijl hier de lente begonnen is en jawel; het sneeuwt hier al dagen; geweldig! Amuseren doen jullie zich daar al vast, en nu Elke daar is zal dat er niet aan ontbreken :) Curacao wordt nu toch bijgevoed aan mijn droomvakanties hoor, mss volgend jaar toch gaan voor de lerarenopl :) alleszins geniet er maar van, want het zal rap genoeg voorbij zijn!

Mvg Wouter